Busreizen

Onze volgende reizen

Zondag 21 januari
WINTERWANDELING te Vorselaar (Antwerpen)
Org: Bosgeuzen-Voorkempen vzw (1006)
€ 7,00 / € 4,00
Vertrek De Reep: 08u00
Ninove Den Doorn: 08u10 – Aalst Texaco: 08u20

Zondag 25 februari
BIBBERTOCHT te Snellegem (West-Vlaanderen)
Org: Rustige Bosstappers vzw (5178)
€ 7,00 / € 4,00
Vertrek De Reep: 08u00
Zottegem Buke: 08u10 – Wetteren Krëfel: 08u20

Zondag 18 maart
FLORATOCHTEN te Gentbrugge
Org: Florastappers Gent vzw (3103)
+
MARS DER KLEIPUTTEN te Ploegsteert (Henegouwen)
Org: Wervikse Wandelsport vzw (5061)
€ 7,00 / € 4,00
Vertrek De Reep: 07u30

Zondag 8 april
PAASTOCHT te Hoeselt (Limburg)
Org: wsv Vitales (2067)
€ 7,00 / € 4,00
Vertrek De Reep: 08u00
Ninove Den Doorn: 08u10 – Aalst Texaco: 08u20

Meer info omtrent onze busreizen voor het eerste kwartaal vind je hier.
Weekreis 2018 – 13-23 juli – Wallis – Zinal – Zwitserland
NIEUW: Inschrijven bij IVAN DE NOLLIN
Telefonisch op +32 478 55 50 30 of via mail op busreis@padstappers.be of op de bus tijdens de rondvraag van de busbegeleider of op onze eigen organisaties bij Ivan

Reglement voor onze busreizen

Inschrijvingen : Steeds inschrijven bij Ivan De Nollin, liefst 1 week op voorhand.

Dit kan telefonisch op 0478/55.50.30. Inschrijven kan ook via email naar busreis@padstappers.be, uiterlijk 4 dagen voor de reis. Men is pas ingeschreven nadat Ivan een bevestiging per mail heeft teruggestuurd. Mailen wil niet zeggen dat je sowieso bent ingeschreven. Inschrijven kan eveneens op de wandelingen, zowel eigen organisaties als dinsdagwandelingen; en uiteraard ook op de bus bij het rondkomen met de nieuwe lijst.

Wie drie keer afwezig is (te laat verwittigen of niet komen opdagen zonder geldige redenen) zal geschorst worden en zal voor 1 jaar aan geen busreizen meer kunnen deelnemen. 

 

Bijdrage voor een ééndagsbusreis

Voortaan reizen kinderen tot en met hun zevende verjaardag GRATIS mee. Vanaf de maand die volgt op de zevende verjaardag betaalt men € 4,00. Vanaf de maand die volgt op de zeventiende verjaardag betaalt men de volledige som: nu € 7,00. Wie nu € 4,00 of € 7,00 betaalt, krijgt steeds een  busbon van € 1,00 terug. Wie nu 4 of 7 bons kan sparen, mag er 1 busreis (van hetzelfde tarief) mee betalen maar krijgt dan geen nieuwe busbon terug.

Proper schoeisel op de bus!

Uit respect voor de buschauffeur verzoeken we de deelnemers om niet met vuil schoeisel op de bus te stappen. Het valt ons de laatste tijd op dat medereizigers, zowel voor als na de reis, met modderschoenen op de bus plaatsnemen. Om het geheel proper te houden vragen we een reserve paar schoenen mee te nemen.

Wie hieraan geen gevolg geeft, zal op blote voeten of kousen plaats moeten nemen op de bus.

 

NIEUW : bijkomende opstapplaatsen voor ééndaagse busreizen

Voortaan zullen, in de mate van het mogelijke, extra op- en afstapplaatsen voorzien worden. Deze extra stopplaatsen zijn afhankelijk van de bestemming en het traject dat de bus volgt. De extra opstapplaatsen worden steeds vermeld in het Padstapperke. Wie elders opstapt, deelt bij inschrijving zijn opstapplaats mee. We hebben momenteel vier mogelijke extra opstapplaatsen. Hieronder vindt u een overzicht. We rekenen er op dat er niet moet gewacht worden, het moet eigenlijk een “stop and ride” operatie zijn.
Voor de richting Brussel, aan het kruispunt Den Doorn in Ninove en aan de Albatros (carpoolparking) net voor het oprijden van het rondpunt Albatros

 

Rijden we richting Gent of Antwerpen, dan is er een mogelijkheid om op te stappen in Zottegem, ter hoogte van Buke en voor de autostrade in Wetteren aan de Krëfel.