Formulieren

Prestatielijst 2017

Wanneer je je prestatielijst op je PC wilt invullen kun je hier een excel formulier kopieëren (met rechtermuisknop klikken en dan opslaan als / save target as) of bekijken (klikken). Je kan vanaf heden je prestaties ook online invullen.

Voor het invullen van de lijst komen enkel officieel erkende tochten (vermeld in de officiële wandelkalenders van WSVL, FFMBP, VGDS en IVV). Erkende meerdaagse wandelingen tellen voor het aantal afzonderlijke dagen. Elke deelname aan een officiële tocht wordt beloond met 10 punten.
Ook onze eigen organisaties buiten de WsVl kalender, zoals de dinsdagwandelingen, de inwandelingen, de buitenlandse reizen en de weekendreizen mogen worden opgenomen. De volgende afspraken gelden: de buitenlandse reis telt slechts als 1 organisatie en de kilometers van de dagtochten ervan moeten worden samengevoegd en voor hun totaalbedrag vermeld. Deelname aan onze eigen tochten is 20 punten waard (uitzondering: dinsdagwandelingen 10 punten). Bij deelname aan de Processie van Plaisance vult men 25 km in en mag de stoet als een eigen tocht beschouwd worden (20 punten). Medewerkers aan eigen tochten vullen ook telkens 25 km in en 20 punten.

Bij het invullen van de prestatielijst vult men volgende gegevens in:
– Naam van de begunstigde
– Aantal afgelegde kilometers
– Aantal gedane tochten (Padstapperstochten inbegrepen)
– Aantal Padstapperstochten (zonder de dinsdagwandelingen)
Men herhaalt dit voor de andere leden van de familie.

Om het verwerken van alle formulieren tijdig mogelijk te maken worden deze ingewacht vóór 1 februari 2018 bij Kurt (Denderstraat 36). Je kan ook het document downloaden, invullen en via mail bezorgen aan kurt.martens@padstappers.be.
We vragen de lijst zorgvuldig per gezinslid in te vullen. Aan de hand daarvan worden immers de waardebonnen toegekend en maken we statistieken op.

Vul de prestatielijst in, zelfs wanneer je – om een of andere reden – maar weinig kon wandelen. We hopen zoveel mogelijk prestatielijsten te mogen verwerken om het dynamisme van onze leden en de geloofwaardigheid van onze vereniging te kunnen bewijzen.
Want het is geweten dat het sociale contact met andere leden en medewandelaars groeit naarmate je deelneemt aan wandeltochten. Je leeft met de seizoenen en de natuur mee, stress wordt vergeten, rust wordt beleefd en je voelt je een echte “Padstapper”.

Prestatielijst (in excel ) voor bij te houden thuis op PC

Prestatielijst om op te sturen naar Kurt