Dinsdagwandeling

Enkel voor Padstappers !!!

De voorbije maanden bleef het succes van onze dinsdagwandelingen bevestigen.
Er waren telkenmale meer dan 80 clubleden op de afspraak, wat getuigt van het succes van deze groepstochten. Dit bezorgt ons dan weer de kopzorg om voldoende grote startlocaties te vinden, maar dat nemen we er graag bij.
We zijn meer dan tevreden van de impact die deze activiteit heeft op het clubleven. De leden leren er elkaar kennen op een ongedwongen manier, er worden vriendschappen gesloten en afspraken gemaakt.
Sylvain en Pierre lieten ons het voorbije jaar bij ideaal wandelweer genieten van vele onbekende kleine wegeltjes en paadjes. Bij minder goed weer kozen ze voor iets meer verharde omlopen. Ook in 2018 willen ze op die manier doorgaan.

De komende 2de dinsdagwandeling :

Dinsdag 13 februari 2018
Vertrek om 10u aan Het Repelspeeltje, Felicien Cauwelstraat 50, Nederboelare. We wandelen twee lussen, genietend van de prachtige vergezichten. Onze broodjes sparen we op voor de lunchpauze op de middag. Ruime parkeergelegenheid aan de sporthal De Veldmuis.

Dinsdag 13 maart 2018
We verzamelen om 10u in Café De Oude Molen, Rekestraat 1, Zarlardinge. We zoeken de taalgrens op langs rustige en mooie veldwegen. Na de eerste lus kunnen we in het café onze meegebrachte boterhammetjes opeten.

Dinsdag 10 april 2018
Ditmaal wordt de voetbalkantine van Moerbeke niet gevuld met voetbalsupporters maar met wandelaars. Binnenkort meer.

Telkens wordt er gewandeld over een totale afstand van 13 à 15 km, bestaande uit twee lussen. In de voormiddag wandelen we 8 à 9 km, na de middag beperken we ons tot 5 à 6 km. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats. De deelname aan de wandelingen is GRATIS, onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage. Breng je iemand mee (niet-lid), dan kan die persoon eveneens gratis deelnemen, maar hij/zij is NIET verzekerd.

Enkele dagen voor de wandeling wordt de omloop op onze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen steeds daar terecht.

Om onze werkende leden toe te laten hun verlofdagen te plannen, geven we hierna reeds de data van de dinsdagwandelingen in 2018. Deze zullen doorgaan op
10 april, 8 mei, 12 juni, 10 juli, 14 augustus (met BBQ), 11 september, 9 oktober, 13 november en 4 december (1e dinsdag)
.
De juiste locaties worden later medegedeeld.

Je kan éénmalig iemand gratis meebrengen die geen lid is, maar deze persoon is NIET verzekerd.

Wens je inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, dan kan je contact opnemen met Kurt (054 41 07 49, 0479 41 09 20 of via info@padstappers.be).